keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pikaiset pita-pizzat ja ruokalista


Valmiista pita-leivästä saa helposti pizza-pohjan leikaamalla sen halki. Muutama täysjyvä-pitaleipä meinasi kuivettua toissapäivänä, joten sipaisin ne tomaattipyreellä, ja laitoin täytteeksi mitä jääkaapista löytyi.

Laitoin omaan ja isännän pizzaan muutaman siivun mozzarellaa, suppis-hilloa, edellisenä päivänä keitettyä parsakaalia, ja hieman tuoretta chiliä. Pojat toivoivat standardi-versiota eli kinkku-tomaatti-juusto pizzaa.


Viimeviikolla tuli migreeni-mokoma, ja jäi pinaattikeitto tekemättä ... sen kyllä tahdon kokeilla tässä joku päivä - aivan maidoton ohjekin kun löytyi!

Ruokalista

maanantai     juureskeitto ja sämpylät
tiistai            kanapihvit, kuullotettu valkokaali-sipuli-mauste-höystö ja pasta
keskiviikko  kanapurilaiset ja lämmin punakaalisalaatti
torstai           katkarapu-tomaatti-spaghetti (uusi resepti)
perjantai       tandoorikana, tumma riisi ja uunijuurekset
lauantai        perunalaatikko & kanainen salaatti
sunnuntai     jotain kivaa - ehkä leipoen ?!


Ja tervetuloa seuraamaan Mietteitä matkanvarrelta-blogia, Maria!

2 kommenttia:

  1. Voi nam, mitä pizzoja! Ja toi parsakaalipizza vaikuttaa kivan erilaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, niihin voi just laittaa kaikkea mitä jääkaapista löytyy :)

      Poista

On mukava kun kirjoitit kommentin / ajatuksen :-)